| | 1439 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1440 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.leftheader.viewchargecode.label', 'View Charge Codes', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1441 | |
|---|
| | 1442 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1443 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.create.button.label', 'New Charge Code', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1444 | |
|---|
| | 1445 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1446 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.modify.button.label', 'Edit Charge Code', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1447 | |
|---|
| | 1448 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1449 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.delete.button.label', 'Delete Charge Code', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1450 | |
|---|
| | 1451 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1452 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.chargecodetable.header.chargecodeno.label', 'Charge Code no.', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1453 | |
|---|
| | 1454 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1455 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.chargecodetable.header.chargecodename.label', 'Charge Code Name', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1456 | |
|---|
| | 1457 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1458 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.chargecodetable.header.chargecodedescription.label', 'Charge Code Description', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1459 | |
|---|
| | 1460 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1461 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.save.page.title', 'Save Charge Code', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1462 | |
|---|
| | 1463 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1464 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.edit.page.title', 'Edit Charge Code', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1465 | |
|---|
| | 1466 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1467 | values (2000, 'en', 'text', 'all.global.popup.button.submit.caption', 'Submit', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1468 | |
|---|
| | 1469 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1470 | values (2000, 'en', 'text', 'all.global.popup.button.cancle.caption', 'Cancel', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1471 | |
|---|
| | 1472 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1473 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.label', 'Charge Code', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1474 | |
|---|
| | 1475 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1476 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.schedule.list.chargecode.column', 'Charge Code', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1477 | |
|---|
| | 1478 | insert into pn_property (CONTEXT_ID, LANGUAGE, PROPERTY_TYPE, PROPERTY, PROPERTY_VALUE, RECORD_STATUS, IS_SYSTEM_PROPERTY, IS_TRANSLATABLE_PROPERTY, PROPERTY_VALUE_CLOB) |
|---|
| | 1479 | values (2000, 'en', 'text', 'prm.business.chargecode.dropdownlist.defaultoption.label', 'none', 'A', 0, 1, null); |
|---|
| | 1480 | |
|---|